Website ontwikkeling

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een bedrijf te hebben zonder website. Elke potentiele klant gaat op internet op zoek naar het juiste bedrijf. Daarom zal u voor uw onderneming ook een website nodig hebben. Van Laar IMA neemt de zorg uit uw handen. U kunt kiezen voor een maatwerk website of één van onze klant-en-klare instapwebsites die we aanpassen naar uw huisstijl en wensen. Dat betekent binnen dat u binnen enkele dagen uw website online heeft staan.

 

Alles wordt geregeld. Uw domeinnaam (voorbeeld www.uwbedrijfsnaam.nl) wordt voor u gecontroleerd en op uw naam vastgelegd. Zo stellen wij stellen uw mailbox in zodat u een automatische mailafsluiting krijgt met logo.

 

We kunnen in sommige gevallen een website ontwikkelen die “responsive” is. Dat betekent dat de website een goede uitstraling heeft en werkend is op een desktop, laptop, tablet maar ook op een mobiele telefoon.

 

We ontwikkelen voor veel klanten bestelsystemen en contactformulieren, voor huidige websites maar ook voor nieuwe websites. Zo kunnen klanten online hun bestelling plaatsen en online betalen. Wilt u online uw bestellingen en betalingen ontvangen? Neem vrijblijvend contact mey Van Laar IMA op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?