NovaCleaning

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en flexibel schoonmaakbedrijf. Ons doel is om op korte termijn een begrip te worden in de schoonmaakbranche. Vertrouwen en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich om onze resultaten.

We werken niet alleen met bedrijven, instellingen, gemeentes, maar ook voor particulieren. Elke schoonmaakklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tev reden te stellen.

Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen als het gaat om glazenwassen of schoonmaak. Een schone leefomgeving of een nette respresentatieve werkomgeving is erg belangrijk.

Stuur ons een mail!

Waarom wij?

1

BETROUWBAAR
We zijn een bedrijf waarop je kan bouwen en vertrouwen.

2

AFSPRAAK = AFSPRAAK
We doen wat we zeggen zonder poespas of kleine letters

3

KWALITEIT
Het resultaat van onze diensten en onze goede naam zegt het.

4

BETAALBAAR
Een goede prijs-kwaliteitverhouding

We nemen de zorg uit uw handen!

Glazenwassers

U ziet ons steeds meer! Ons personeel wast ook bij u in de wijk graag de ramen. We zijn betaalbaar en zorgen voor een streeploos resultaat. Offerte? Bel of mail ons.

Kantoren

Of het nu gaat om dagschoonmaak of schoonmaak na openingstijden, wij staan voor u klaar. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vloeren dweilen

Heeft u een kantoor en wilt u altijd een glanzende vloer? Dan regelen wij dat! Uw pand is immers uw visitekaartje en zorgt voor de eerste indruk richting uw klant.

Scholen

Niets is belangrijker dat kinderen op een schone school groot kunnen worden. Wij zorgen daarvoor! Wij kunnen dagelijks of periodiek lokalen onderhouden.

  • Social Media:
NovaCleaning ©
Telefoon: 0623772868