Webshop 2 - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
890
page-template-default,page,page-id-890,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Webshop 2

One-product webshop € 1.250,-

 

We ontwikkelden een  webshop die voor iedereen zelf de onderhouden is middels een makkelijk inlogsysteem. Prijzen aanpassen, foto’s en teksten toevoegen, bestellingen beheren etc. Alles is zelf te doen. Klanten betalen online via alle mogelijke betaalmiddelen zoals Ideal (NL) en MisterCash (BE). Binnen enkele dagen kunt u starten met uw eigen webshop.

 

De website op onderstaande link is slechts een basis van de functionaliteiten en lay-out. We passen de kleuren en indeling aan naar wens indien gewenst.

 

U ontvangt:

  • Een complete website
  • Domeinnaam (+hosting en mailbox)
  • Uniek ontworpen professioneel logo
  • Boekhouding systeem (Excel)

 

Dit zijn belangrijke zaken waar u zo min mogelijk tijd in wilt steken en daarom hebben wij dit al voor u gedaan. U kunt dus voor een lage prijs direct als ondernemer starten met uw webshop.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?