One-Product Webshop - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
725
page-template-default,page,page-id-725,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

One-Product Webshop

One-product webshop € 1.000,-

We ontwikkelden een 1-product webshop die voor iedereen zelf de onderhouden is middels een makkelijk inlogsysteem. Prijzen aanpassen, foto’s en teksten toevoegen, bestellingen beheren etc. Alles is zelf te doen. Klanten betalen online via alle mogelijke betaalmiddelen zoals Ideal (NL) MisterCash (BE), bitcoin en Paypal. U stuurt ons de foto’s van uw product, uw teksten en uw prijzen en wij regelen de rest. Binnen enkele dagen kunt u starten met uw eigen webshop.

Neem een van onze startklare bedrijfsconcepten over en start deze week nog als ondernemer.

U ontvangt:

  • Een complete website
  • Domeinnaam (+hosting en mailbox)
  • Uniek ontworpen professioneel logo
  • Boekhouding systeem (Excel)

 

Dit zijn belangrijke zaken waar u zo min mogelijk tijd in wilt steken en daarom hebben wij dit al voor u gedaan. U kunt dus voor een lage prijs direct als ondernemer starten met uw webshop.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek.