Klussupport (werkspot.nl) - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
1008
page-template-default,page,page-id-1008,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Klussupport (werkspot.nl)

KlusSupport € 5.000,-

!! De website is in ontwikkeling, er worden nog verbeteringen doorgevoerd !!

 

KlusSupport is een soortgelijke website het Nederlandse Werkspot en Amerikaanse Mybuilder. Particulieren kunnen hun klus, werkzaamheden of verbouwing online op de website en vakmannen en klusbedrijven reageren op de oproep. De klant kan de offertes en bedrijven vergelijken en kiest wie de klus mag uitvoeren.

 

Door het verdienmodel dat in de website zit verwerkt verdient u aan de klussen die geplaatst worden en/of aan de vakmannen die ingeschreven staan op de website. U bepaalt zelf de tarieven die u vraagt voor deze dienst. De tarieven op de website zijn slechts als voorbeeld.

 

KlusSupport is gebaseerd op het bekende Werkspot.en Casius. Deze websites hebben nagenoeg geen concurrentie en daar willen wij met klusSupport verandering in brengen. Bij deze concurrenten kunnen vakmannen zich inschrijven. Om te kunnen reageren op geplaatste klussen betalen ze gemiddeld tussen de €650 en €2000  per jaar + soms een commissiepercentage over het factuurbedrag van de klus. Tarieven zijn hier ook afhankelijk van de regio waar men de klussen kunnen bekijken.

 

Daarom is er van KlusSupport een goede concurrent te maken. We hebben de website gebaseerd op bestaande software en hebben dit verder gebouwd tot wat het nu is. Klussupport ziet er beter uit dan werkspot.nl en is meer van deze tijd. U ziet op de startpagina een video maar deze is ook te vervangen voor een rustige foto. De mogelijkheden die de website bied zijn eindeloos.

 

In dit verkoopdocument geven we u een duidelijk en uitgebreid beeld van de mogelijkheden van KlusSupport.

 

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

logo