Huurlandia - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
1042
page-template-default,page,page-id-1042,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Huurlandia

Huurlandia € 3.000,-

(verhuur woningen met verdienmodel)

 

Makelaars vragen veelal 1 tot 1.5 maand commissie om een woning te verhuren. De huurmarkt is momenteel groot, daarom kunnen mensen zelf makkelijk, snel en goedkoop een woning verhuren op Huurlandia.nl. Ze betalen daarvoor een eenmalig bedrag.

Huurlandia.nl is een Funda 2.0 voor huurwoningen (koopwoningen kan ook). Mensen betalen om de woning te kunnen plaatsen. Dat kan een eenmalige betaling zijn maar ook voor bijvoorbeeld 10 of 25 woningen. Prijzen op de website zijn als voorbeeld, deze kan je zelf instellen.

Het platform Huurlandia.nl heeft geen verleden en is opgericht voor de verkoop.

 

Betaling

Online betalingen lopen via Ideal. Hiervoor dien je een zakelijke rekening te openen. Daarna koppelen wij Ideal eraan en je ontvangt de betalingen op je rekening.

 

Testaccount

Je kan met een testaccount inloggen:

”inloggegevens op aanvraag ”

 

Wat ontvang je?

  • De website huurlandia.nl + eigendom domeinnaam
  • Unieke logo van huurlandia
  • Rechten van geregistreerde handelsnaam bij KvK; Huurlandia
  • Algemene juridische voorwaarden
  • Installatie e-mailbox + backupbestanden website

 

Zo kunnen mensen hun eigen woning verhuren zonder daarvoor een commissie aan de makelaar te hoeven betalen. Als Huurlandia.nl zou je kunnen kiezen als extra dienst om een huurcontract op te stellen bijvoorbeeld. Deze diensten staan tevens vermeld en zijn optioneel.

 

Interesse om Huurlandia.nl over te nemen? Neem contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?