***Financieren of leasen van bedrijfsconcept*** - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
432
page-template-default,page,page-id-432,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

***Financieren of leasen van bedrijfsconcept***

Bedrijf of concept op afbetaling / huren

 

Heeft u financieel niet de mogelijkheid om een bedrijfsconcept ineens te betalen, dan kunnen wij n sommige gevallen u helpen zodat u het bedrijfsconcept tijdelijk van ons least totdat u het volledige bedrag kan overmaken. Zo kunt u al wel starten met uw onderneming.

 

Bij het leasen van onze websites en bedrijfsconcepten betaalt u altijd een aanbetaling. Voor deze aanbetaling ontvangt u de benodigde bestanden zoals het logo, algemene voorwaarden, werkbestanden en het boekhoudpakket. De website en domeinnamen blijven in ons eigendom en deze “huurt” u voor een vast bedrag per maand. Heeft u na verloop van tijd de financiële middelen om de website en domeinnamen overnemen, dan dragen we die aan je over voor het vooraf overeengekomen bedrag. Daarna heb je alles in eigen hand en eigendom en heeft u geen maandelijkse kosten meer aan ons.

 

Voorwaarden weblease:

 

  • Tijdens leaseperiode blijft volledige eigendom van website-, hosting- en domeinnaam bij Van Laar IMA.
  • Bij geen/uitblijvende leasebetaling gaat website en mailbox direct offline.
  • Bij twee maanden uitblijvende leasebetaling (twee openstaande maandbedragen) vervalt het gebruiksrecht per direct en heeft Van Laar IMA het recht om website, logo en domeinnaam te verkopen aan een ander. Betaalde aanbetaling en leasebedragen worden niet terugbetaald. Alle aanspraak op een en ander van webleaser vervalt.
  • Webleaser heeft altijd de mogelijkheid om overnamebedrag voor eigendom van domeinnaam, hosting en website te voldoen. Na verzoek ontvangt webleaser hiervoor een factuur. Na betaling zal zullen alle rechten en eigendom worden overgedragen naar account van webleaser op transip.nl en vervalt het maandelijkse leasebedrag.
  • U bent verplicht uw handelsnaam uit te schrijven bij de Kamer van Koophandel.