Directbier.nl - Van Laar IMA - bedrijfsconcepten en advies
501
page-template-default,page,page-id-501,page-child,parent-pageid-430,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-van laar ima,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Directbier.nl

Directbier.nl € 1.000,-

 

Onze drank/avond koeriers zijn startklaar en staan in de startblokken om te starten. De klant bestelt via de website en ontvangt per mail de bestelling en een mail of de online betaling goed is ontvangen.

 

Het totale concept is per direct over te nemen en kan overal in Nederland of België gestart worden. Klanten kunnen kiezen om te betalen aan de deur of hun bestelling per Ideal (of België Bancontact) afrekenen zodat u uw geld per bank ontvangt. Naast de website wordt u ook eigenaar van het uniek ontworpen logo,de vastgelegde naam bij de Kamer van Koophandel, domeinnamen, een boekhoudpakket etc.

 

Producten op de website kunt u zelf aanpassen en toevoegen middels de gekoppelde database waarvan u ook een duidelijke handleiding ontvangt. Wij ondersteunen u zodat u de online betalingen kan ontvangen. Hiervoor opent u een zakelijke rekening bij de bank welke wij koppelen aan uw website.

 

Interesse in één van onze drank of avondkoeriers? Download het informatiedocument voor meer informatie of neem contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?